MARDİN / KIZILTEPE - ZİYARET İMAM HATİP ORTAOKULU

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ZİYARET İMAM HATİP ORTAOKULU

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

Futbol Turnuvası,  Sınıflar arasında okulumuzun sahasında oynanacaktır.

Takımlar Toplam 8 (1 KALECİ 7 OYUNCU) kişiden oluşacaktır.

Bir maçta sınırsız oyuncu değişikliği yapılabilecektir.

Maçlar 20 şer dakikalık 2 devre şeklinde olacaktır.

Devre arası 5 dakikalık olacaktır.

Takımlar kadrolarını asil ve yedek belirleyerek 21.04.2024 tarihine kadar Müdür Yardımcımız AKadir KOÇHAN'a ( hakem) vereceklerdir.

Usulsüzlük yapan takım hükmen mağlup sayılıp elenecektir.

Oyunda ofsayt kuralı geçerli değildir.

Maçlar eleme usulüne göre oynanacaktır.

Maçlar berabere biterse seri penaltı atışları yapılacaktır.

Kadroda bulunan tüm sporcu öğrenciler, veli izin belgelerini SINIF ÖĞRETMENLERİNE teslim edilecektir.

Sınıf Öğretmenlerimiz de toplu olarak Müdür Yardımcımız AKadir KOÇHAN'a teslim edeceklerdir.

Veli izin belgesi teslim etmeyen öğrenciler müsabakalara katılamaz.

Okul tarafından düzenlenen okuldaki eğitimin bir devamı niteliğindeki organizasyonda müsabaka öncesinde, müsabaka sırasında ve müsabaka sonrasında, rakip oyunculara, kendi arkadaşlarına ve seyirci öğrencilere okul disiplin kurulunca suç sayılan davranışlarda bulunmamak gerekmektedir.

Sevgili Çocuklar, her şeyden önce hepinizin ZİYARET İMAM HATİP ORTAOKULU öğrencisi olduğu unutulmamalıdır. Küçüğün büyüğüne saygısı, büyüklerin küçüklere sevgisi sizlerden beklediğimiz en asil davranış şeklidir. Uygunsuz davranışlarda bulunan kişi veya takımlar turnuvadan ihraç edileceklerdir.

MÜSABAKALARDA AMAÇ DOSTLUK, KARDEŞLİK VE EĞLENCEDİR. HİÇ BİR ÖĞRENCİMİZİN BU AMACIN DIŞINA ÇIKMAMASINI TEMENNİ EDERİZ, BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ.

19-04-2024

Yayın: 19.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 08:50 - Görüntülenme: 45