MARDİN / KIZILTEPE - ZİYARET İMAM HATİP ORTAOKULU

BUGÜN 11.40 YAPILACAK OLAN VELİ TOPLANTIMIZA TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR

BEKLİYORUZ

18 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN ZAMAN ÇİZELGEMİZ GÜNCELLENECEKTİR.

TÜM PAYDAŞLARIMIZA DUYURULUR

Ağu

Okulumuzda velilerimiz ile kurduğumuz iletişim, öğrencilerimizin öğrenme deneyimlerini zenginleştiren en önemli faktörlerden biridir. Velilerimiz ile iletişimin etkin bir şekilde yürütülebilmesi açısından, tüm velilerimizin okulumuzda bulunan bilgilerini (adres, cep telefonu, e-posta ve diğer önemli bilgiler) güncel tutmaları önemlidir.Mardinin en gözde okullarından biri olan okulumuzda tüm yazışma ve bilgilendirmeler dijital ortam üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle iletişim bilgilerinizin değişmesi halinde sınıf rehber öğretmenlerimiz ile yada okul idaremiz ile en kısa sürede iletişime geçilerek değişikliklerin  kısa zamanında eokul sistemine aktarılması sağlayınız.

ZİYARET İMAM HATİP ORTAOKULU

Öğrencilerimizin dikkatine;

Yeni eğitim öğretim yılı DYK başvuruları 24-28 Ağustos tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. (Kurslara sadece 8.Sınıf Öğrencilerimiz Başvuru yapacaklar).Başvuru konusunda sorun yaşayan öğrencilerimiz okula gelip destek alabilirler.

DUYURULUR

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER

KİTAPLARIMIZ YAKIN GELECEKTİR.

OKULUMUZUN AÇILDIĞI İLK GÜN KİTAPLARINIZI ALACAKSINIZ

İYİ TATİLLER DİLERİZ

DEĞERLİ VELİLERİMİZ

YAZ DÖNEMİNDE OKUL İDAREMİZ 08.00 -17.00 SAATLERİ ARASINDA OKULDADIR.

BİLGİNİZE